Al meer dan veertig jaar een succesvol familiebedrijf

Schadenberg Plaisier is een succesvol familiebedrijf dat zich al meer dan veertig jaar bezighoudt met de aanleg en montage van kabels en leidingen voor water, energie en dataverkeer in de kop van Noord-Holland.

Wie?

Schadenberg Plaisier is een bedrijf met een open en positieve werksfeer. We zijn flexibel, houden van korte lijnen en doen liever niet moeilijk wanneer het ook makkelijk kan. Dat kenmerkt de manier waarop we onderling met elkaar omgaan en hoe we met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners communiceren. We steken graag de handen uit de mouwen, zoeken altijd naar de beste oplossing en zijn niet alleen trots op de hoeveelheid werk die we verzetten, maar zeker ook op de kwaliteit. Schadenberg Plaisier is een stabiel en succesvol familiebedrijf dat met ruim veertig jaar geschiedenis achter de rug met vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Wat?

Schadenberg Plaisier houdt zich bezig met de aanleg en montage van kabels en leidingen. Met de Combi Infra Noord Holland als belangrijkste opdrachtgever bestaat het overgrote deel van ons werk uit combiprojecten: werk aan verschillende verbindingen dat in één keer wordt uitgevoerd. Lange tijd ging het daarbij om leidingen voor gas en water en kabels voor elektriciteit en telecomverbindingen. De toekomst laat een verschuiving zien van aardgas naar andere, duurzamere energiebronnen. Bijvoorbeeld elektriciteit die wordt opgewekt met behulp van zon en wind of ‘stadsverwarming’, waarbij restwarmte van industrie nuttig wordt ingezet. Een uitgebreider antwoord op de vraag ‘Wat doet Schadenberg Plaisier?’ vind je bij Specialismen.

Waar?

Schadenberg Plaisier is stevig geworteld in de kop van Noord-Holland. Van de Noordzee en het IJsselmeer tot de marine en de boot naar Texel. Van het weidse polderlandschap tot de smalle straten van historisch Alkmaar, Hoorn en Medemblik. We voelen ons met dit gebied verbonden. Veel van onze medewerkers komen hier vandaan en komen over de vloer bij mensen, bedrijven en instellingen waar we hoe dan ook een connectie mee hebben. Dat geeft voldoening. Bovendien zijn we hier door onze regionale kennis en reputatie een samenwerkingspartner waar je niet omheen kunt.

Onze kwaliteitszorg
‘Veiligheid, gezondheid en werkplezier’
Geschiedenis
‘Ruim veertig jaar succes in onze regio’
Onze opdrachtgevers
‘Heel veel combiwerk voor de CINH’
Bedrijfscultuur
‘Wij zijn flexibel en houden de lijnen kort’

Wil je bij ons werken?

Schadenberg Plaisier is altijd geïnteresseerd in gemotiveerde sollicitanten. Schoolverlaters met een VMBO- of MBO-diploma in een technische richting bieden we diverse leertrajecten op het gebied van de ondergrondse infra. Heb je een technische achtergrond en wil je je loopbaan een andere wending geven, dan is om- of bijscholing een mogelijkheid.

Op deze website kun je kennismaken met medewerkers die vertellen hoe zij het vinden om bij ons te werken. Ook kun je direct reageren op onze vacatures of een open sollicitatie sturen. Ben je meer een prater dan een schrijver? Houd het dan kort en maak een afspraak voor een gesprek en een kop koffie met Dick of Inge, van onze HR-afdeling.